tirsdag den 5. april 2011

Småtterier

Så må det vist være på tide at vise, hvad jeg har puslet med det sidste stykke tid.

Først Håndevending fra Geilsk, som ærligt talt har været færdig et stykke tid, men bare ikke lige er blevet foreviget.Farvegengivelsen er desværre ikke for god, men det er en skøn mørk blommefarve. Modellen i sig selv er OK, men jeg kommer nok mest til at bruge den løsthængende, da jeg synes den er lidt rigeligt stor i ærmegabet.

Og så har jeg købt en perlebrænder (bare sig det er skørt efter kun at have lavet 2 perler ..)Som alt andet kræver det en del øvelse, men det er da lykkedes at få lavet nogle stykker, som det kan gå an at vise frem.

2 kommentarer:

 1. Selvfølgelig er det ikke skørt med en perlebrænder, den skal du da nok få rigtig meget ud af......de smykker du viser her er da super flotte - kommer der nogle sjalsnåle også engang ????

  Din Håndevendig ser rigtig lækker ud, farven er godt nok sort på min skærm og det er lidt svært at se detaljerne....er det Geilsk tynd uld den er strikket i??
  kh Jane

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig kommer der sjalsnåle. Jeg elsker jo selv sjaler, så det kan vist ikke undgås :-)

  Håndvendingen er strikket i den tynde Geilske uld (lækkert garn, forresten). Jeg skal nok lige forsøge om jeg ikke kan få taget et billede i dagslys i stedet, for farven er bare utrolig smuk.

  SvarSlet